Elektrische fietsers welkom

 Maak uw locatie een offline gastvrij servicepunt voor elektrische fietsers

 

 

 

Gasten komen toch niet naar mijn locatie om de accu op te laden?
Natuurlijk komen uw gasten niet naar uw locatie om de accu op te laden, of toch wel? Ja, toch wel. Veel gasten gaan naar de horeca om hun eigen accu op te laden. U als horeca/recreatie ondernemer weet als geen ander uw gasten te verwennen. Maar als ondernemer weet u ook dat het belangrijk is om mee te gaan met uw tijd, en als het even kan, sneller dan uw concurrent.

De elektrische fiets maakt het voor veel mensen mogelijk om weer recreatief en sportief onderweg te zijn. Onder andere in oneffen terrein en heuvelachtige gebieden zoals de Utrechtse Heuvelrug! Maar hoe zit het dan met opladen van die fietsaccu's?


Elektrisch(e) fietsen als groeimarkt?
Jazeker! Mobiliteit verandert en dat biedt kansen. Het aantal elektrische fietsen in ons land ligt al boven de 1,5 miljoen. Steeds meer recreanten gebruiken een elektrische fiets. Nu al pakt 1 op de 3 recreatieve fietsers een elektrische fiets om er op uit te trekken.

Deze groep met koopkracht is explosief groeiend en op zoek naar locaties waar zij helemaal naar wens verzorgd wordt. Rijdend in heuvelachtige gebieden maken fietsers maximaal gebruik van de elektrische trapondersteuning en ontstaat de noodzaak iedere 30 à 40 km de accu even bij te laden. Onderweg rondkijkend beslissen zij waar zij zichzelf en hun fiets willen opladen. Dat kan dus ook bij u zijn!

Met een laadzuil als zichtbaken wordt uw locatie, door hen al fietsend vanuit de verte waarneembaar, een gastvrij service- en rustpunt.

Ik wil een laadpunt

 

 

 

 

 

 

 

"Ik wil een laadpunt"


Beloning
In samenwerking met het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug & Vallei heeft Elbizz een speciaal aanbod voor horeca- en recreatie ondernemers: een duidelijk herkenbaar zichtbaken - in Heuvelrug-stijl - waar gasten hun elektrische fiets kunnen opladen én een extra vermelding op de RBT-website fietsen.opdeheuvelrug.nl *

Bij uw locatie zijn elektrische fietsers extra welkom d.m.v. een goed en eenvoudig toegankelijk duurzaam laadpunt, dat veilig is voor de dure fiets en door de bezoekers zelf te bedienen. U zorgt ervoor dat elektrische fietsers niet aan hun lot worden overgelaten. En kunt dan ook oprecht zeggen: “Kom opladen op de Heuvelrug. Dé fietsregio waar je energie van krijgt!”

Zo bent u als ondernemer slim bezig. U bent gegarandeerd van - extra - positieve aandacht. U en uw medewerkers kunnen doen waar u goed in bent: gasten verwelkomen en hen op en top verwennen. En daar wordt u voor beloond. Niet alleen door uw gasten, maar bovendien beloont Elbizz u bij aanschaf van laadvoorzieningen.

* Vraag naar de voorwaarden