Kansen voor Horeca

Kansen voor horeca in groeimarkt: meer gasten, meer bestedingen!

 

ober_presenteerblaadje_text.png

Wilt u gasten met koopkracht die voor uw locatie kiezen?

Doet u ook mee of blijft u achter?

Een laadpaal op de nieuwe menukaart?

Natuurlijk komen uw gasten niet naar uw locatie om de accu op te laden, of toch wel? Ja, toch wel. Veel gasten gaan naar de horeca om hun eigen accu op te laden. Want wat is er fijner dan goed verzorgd te genieten van een heerlijke overnachting, een geweldig diner, een lekkere lunch, een verkwikkend ontbijt of heerlijk ontspannen een drankje drinken in goed gezelschap. U als horeca ondernemer weet als geen ander uw gasten te verwennen. Maar als ondernemer weet u ook dat het belangrijk is om mee te gaan met uw tijd, en als het even kan, sneller dan uw concurrent. Maar hoe zit het dan met die groeimarkt?


Mobiliteit als groeimarkt?
Jazeker! U kent vast het verschijnsel dat steeds meer tankstations horeca producten en diensten gaan verkopen. Zij zien al dat mobiliteit een interessante groeimarkt is. Maar mobiliteit verandert en dat biedt kansen. Steeds meer elektrische voertuigen veroveren de weg. Alle grote autofabrikanten komen met elektrische en hybride auto's. Het aantal elektrische fietsen in ons land ligt al boven een miljoen en ook het terugbrengen van het aantal kilometers door onderweg te vergaderen neemt toe. Deze groep met koopkracht, die duurzaamheid laat meewegen in haar beslissingen, is explosief groeiend en op zoek naar locaties waar zij helemaal naar wens verzorgd wordt.
 
Extra gasten
Uw huidige gasten weten u natuurlijk al te vinden. Het wordt een ander verhaal wanneer het gaat om nieuwe gasten. Elbizz begrijpt dit als geen ander. Daarom bieden wij u een gratis extra service!* Oplaadpalen.nl, hét platform voor mensen die graag slim hun voertuig opladen, ook in de horeca. Zij vinden in een paar seconden de beste plek om te laden, dat kan dus ook bij u zijn! Het platform wordt gebruikt door e-rijders die slim met hun tijd omgaan, zakelijk en privé. Door deze service wordt uw horecabedrijf ook daadwerkelijk door nieuwe gasten gevonden!

Beloning
Zo bent u als horeca ondernemer slim bezig. En daar wordt u voor beloond. Niet alleen door uw gasten, maar u scoort ook nog eens punten voor het behalen van een Green Key certificering! Bovendien beloont de overheid u bij aanschaf van laadvoorzieningen met subsidies en diverse belastingvoordelen.

* Vraag naar de voorwaarden.