ELBIZZ biedt bedrijven een passende laadoplossing

Elektrische voertuigen veroveren de weg. Alle grote autofabrikanten komen met elektrische en hybride auto’s. Het aantal elektrische auto's en plug-in hybrides is verdubbeld. En ook als het gaat om het gebruik van elektrische tweewielers loopt Nederland voorop. Het gebruik heeft een enorme vlucht genomen en de gebruikersgroep is nog steeds groeiende. Begin 2018 reden in Nederland al bijna 2.000.000 elektrische fietsen, ongeveer 74.000 elektrische bromfietsen en scooters en ruim 120.000 elektrische en plug-in hybride auto's! En ieder jaar worden dit er meer.

Het (faciliteren van) elektrisch rijden is een vorm van MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) die voor ondernemers ook financieel aantrekkelijk kan zijn. Elbizz speelt in op de groeiende vraag naar veilige, herkenbare en vandalismebestendige oplaadzuilen voor alle vormen van elektrisch vervoer.

ELBIZZ biedt bedrijven passende laadproducten en services

Laadfaciliteiten zijn eenvoudig en snel te realiseren. Gaat het om een enkele bedrijfswagen of om een volledig wagenpark dat laadstations nodig heeft? Of wilt u juist voor uw bezoekers laadfaciliteiten realiseren? Moeten er elektrische fietsen en/of scooters kunnen laden? Bij ELBIZZ bent u aan het goede adres. Samen met u werken we aan de beste oplossing. Inclusief alles wat daarvoor nodig is, voor en achter de schermen. Van robuuste laadstations en stabiele software tot abonnementen en betaaloplossingen voor uw bedrijf, medewerkers en gasten. Met optimaal inzicht en controle over elk laadstation. Ook voor het leveren van een laadstation bij uw medewerker(s) thuis (inclusief mogelijkheid om de laadkosten te verrekenen) kunt u bij ons terecht.

De oplossingen van Elbizz bieden u tal van voordelen.

  • U versterkt het groene imago van uw bedrijf
  • U onderscheidt zich op een voor iedereen zichtbare, sympathieke en positieve manier van uw concurrenten
  • U bent bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en toont maatschappelijke betrokkenheid
  • U levert een bijdrage tot beperking van belasting van het milieu
  • U kunt financieel en fiscaal aanzienlijke voordelen behalen ( Mia/Vamil subsidie)
  • U investeert actief in promotie van uw locatie en bedrijf


Elbizz - we've got the power: representatieve, solide en betrouwbare oplaadpunten en -services voor uw bedrijf !